Бібліотека ВСП "Роменський фаховий коледж Сумського національного аграрного університету"

Про нас

Нові надходження

Статистика
» Зареєстрованих на сайті
Всього: 49
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» З них
Адміністраторів: 5
Звичайних користувачів: 44


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Користувачі, які відвідали
сайт за сьогодні :

Головна » 2018 » Апрель » 27 » Чорнобильська катастрофа
07:45
Чорнобильська катастрофа

Чорнобильська катастрофа вразила весь світ, приголомшила людей страшним розмахом незвіданої раніше біди, трагічні наслідки якої відчуватиме ще не одне наступне покоління. Вибух, що стався 26 квітня 1986 року в Чорнобилі, ось уже більше 30-ти років не втихає у нашій свідомості. Ця трагедія зачепила долю кожного українця, сколихнула життєве дерево багатомільйонного народу.

Долі багатьох людей різних професій - цивільних і військових, якіу стали свідками, учасниками, героями та жертвами Чорнобильської катастрофи, змінилися назавжди. І через 32 роки цей день змушує задуматися про можливі наслідки діяльності людини.

В читальній залі бібліотеки коледжу завідувачем бібліотеки Неменущою Ю.В. та куратором групи 11 Е Шевченко О.В.  для студентів І курсу була проведена бібліостихія "Білий птах з чорною міткою". Захід супроводжувався відео-присвятою "Ода героям Чорнобиля", відео-реквієм "Героям-ліквідаторам присвячується..", зустріччю- спогадом ліквідатора чорнобильського лихоліття Жуком Г.І., завдяки якому присутні мали змогу переглянути наслідки трагедії одразу після вибуху та багато років потому. Юлія валеріївна познайомила присутніх з книжковою виставкою - хронографом "Чорна скрижаль України", на якій розміщені документальні та художні твори, що висвітлюють важливі питання стосунків людини з мирним атомом і жахливі наслідки аварії, фотографії тих, хто ціною власного життя врятував світ.

Пам'ять про трагедію незагоєною раною залишиться в душі нашого народу. Подвиг, який здійснили ліквідатори Чорнобильської АЕС, ніколи не буде забутий.

Переглядів: 379 | Додав: Natali | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші ресурси

Архів записів

Календар
«  Апрель 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Корисні посилання
  • http://library.sau.sumy.ua/
  • http://dnsgb.com.ua/
  • bibliotekacoledg.blogspot.com/
  • koledgemetodist.blogspot.com/
  • pedpresa.ua/